Izvor:
11.05.2019 u 15:37
0

NEREŠENO NA „KARAĐORĐU“: Golovima Đurića i Gomeša, trenutni rezultat nerešen!

Fudbaleri Partizana gostuju ekipi Vojvodine u 36. kolu Superlige Srbije.

Izabranici Sava Miloševića igraju veoma važan meč u borbi za Evropu i ne smeju sebi da dozvole novi kiks u domaćem šampionatu.

Partizan je veliki favorit na "Karađorđu", pošto se domaći sastav nalazi u velikoj krizi i iz pet utakmica u plej-ofu imaju samo jedan bod.

Dva tima odigrala su pre mesec dana meča na istom mestu i Vojvodina je slavila sa 3.2. Sada je situacija nešto drugačija, crno-beli se nalaze u boljoj formi i navijači očekuju treću uzastopnu pobedu.

Kada je reč o sastavima, Milošević je malo promešao karte, pa tako u startnih jedanaest nema Valijentea, Uroševića, Zdjelara i Pantića. Na drugoj strani trener Krivokapić odlučio se za standardan sastav.

Izvor:B92
Foto: Twitter/FK Partizan Belgrade

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter