Izvor: Blic
21.10.2021 u 13:39
0

NJEGA SE I ANRI PLAŠIO: Bivši štoper PARTIZANA bio noćna mora za slavne napadače

Legendarni francuski fudbaler dobro pamti „bitke“ koje je vodio protiv nigerijskog defanzivca, Tariba Vesta.

Vrhunsku karijeru imao je Tijeri Anri, na svom fudbalskom putu je igrao protiv i sa mnogim sjajnim fudbalerima, a dobro je upamtio bivšeg člana Partizana – Vesta.

Međutim, ne kao saigrač, već rivala koji ga je pratio čak i u svlačionicu, kako je nedavno izjavio nekadašnji napadač Arsenala.

PROČITAJTE JOŠ: EVO SA KIM CRNO-BELI IDU PROTIV GENTA: Poznata Stankovićeva strategija

U emisiji u okviru mečeva Lige šampiona su Anri, Džejmi Karager i Mika Ričards kao stručni konsultanti dobili pitanja o igračkim karijerama, a jedno od njih je glasilo: Ko je igrač protiv koga ste najmanje voleli da igrate?

Karager je rekao „Anri“, Mika Ričards „Geret Bejl“, a Francuz:

– Pol Skols. Ali i kao direktan protivnik, iz prošlosti – Taribo Vest. Milan, Okser… Bio je čovek za čuvanje rivala, pratio bi vas svugde, čak i u svlačionicu, kazao je Tijeri Anri i nasmejao sve u studiju.

PROČITAJTE JOŠ: Crvena zvezda se plasirala u narednu rundu!

Mika Ričards je u međuvremenu oduševljeno uzviknuo „Taribo Vest!“, a Karager konstatovao: Nigerija.

Sretali su se Anri i Vest u francuskom prvenstvu na startu karijere napadača, bili rivali nekoliko sezona dok je on igrao za Monako, a nigerijski štoper za Okser. Potom su kratko bili rivali i kada je 1999. Anri stigao u Juventus, a Taribo Vest tada nosio dres Intera.

Potom je bilo sve manje prilika da se sreću jer je Vest iz Intera otišao u Milan, potom u Derbi Kaunti, Kajzerslauter, pa Partizan 2003.

Posle srpskog tima, nosio je još dresove Al-Arabija, Plimuta i Pajkana dok se 2007. nije povukao.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter