Izvor: Alo.rs
25.11.2022 u 15:50
0

OBRATILI SE „ORLOVI“ POSLE PORAZA OD BRAZILA: „Samo treba da gledamo unapred i sve će biti u redu“

Fudbaleri Srbije izlaze pred medije posle poraza od Brazila sa 2:0 na startu Mundijala.

„Orlove“ očekuje meč protiv Kameruna (ponedeljak u 11.00) i u petak od 20.00 protiv Švajcarske. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Novinarima se  obratio Saša Lukić. 

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković Piksi nakon poraza od Brazila: „Šokirao me je pad fizičke spreme!“

Jednostavno, igrali smo protiv jedne od najboljih reprezentacija na svetu. Ako je mislio da će biti lako, sigurno se prevario. Bilo je očigledno da je prvo poluvreme bilo izjednačeno i moramo da budemo iskreni i realni, da je moglo bolje – moglo je. Da smo mogli hrabrije – trebalo je. Ali se utakmica u drugom poluvremenu odvijali na drugi način i oni su sigurno favoriti za osvajanje Svetskog prvenstvo. Samo treba da gledamo unapred i sve će biti u redu. Najbitnije su naredne dve utakmice i mislim da će biti sve u redu – rekao je Saša Lukić. 

Potom se medijima obratio i Strahinja Pavlović. 

– Saša je već sve rekao. Teška utakmica, bili su bolji, uspeli su da pobede. Znali smo da će biti ove druge dve važnije za nas. Ako pobedimo idemo dalje – dodao je Strahinja Pavlović. 

Na pitanje šta misli o Nejmaru, Lukić je rekao: 

Mislim da je bio veliki izazov za mene. Morate da bude skoncentrisani svih devedeset minuta i dobro smo odradili posao u prvom delu, ali u drugom delu to nismo bili mi. Moramo da se okrenemo dalje. Izašao sam zato što je to bila odluka selektora Dragana Stojkovića – odgovorio je Lukić. 

Sigurno da nije bio najsrećniji pošto voli da pobeđuje kao i svi mi. Nije ništa specijalno rekao, rekao je da dignemo glavu gore i svaki bod je bitan. Imamo vremena do ponedeljka da analiziramo do utakmice sa Kamerunom. Samo pozitivna energija, ima vremena za dve pobede i daćemo sve od sebe da prođemo grupu , rekao je Strahinja Pavlović.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter