Izvor: Novosti.rs
13.07.2023 u 16:58
0

OBRT NA MARAKANI: Trener Zvezde doneo neočekivanu odluku

Crvena zvezda je oduševila svojim partijama na Pari Premijer kupu u Sankt Peterburgu, a napadački tandem Piter Olajinka - Žan Filip Kraso pokazao da će golovi na Marakani padati kao od šale.

I zbog toga, ali kako se ne bi pravila gužva u timu šampiona Srbije, prema informacijama „Sportala“ Barak Bahar je doneo neočekivanu odluku. Izraelac je naredio da mu nije potrebna nova „devetka“, iako je prošle sedmice bio dogovoren transfer Emanuela Latea Lata iz Atalante, za klupski rekord od 3,5 miliona evra.

UEFA pokrenula DISCIPLINSKI POSTUPAK protiv Hamruna i Makabija

Italijani su pristali, prethodno i sam igrač, ali se u poslednjem trenutku momak iz Obale Slonovače predomislio i sve je propalo.

Kako se može čuti, njegov plan je da igra jaču ligu i sačeka ponude Bazela i Jang Bojsa, na čijem je radaru bio posle 16 golova u Sent Galenu.

Bez obzira na to što mu je Zvezda nudila tri puta više novca nego što trenutno ima u Bergamu, ali…

Na kraju iako je Zvezda mesecima jurila Latea Lata, odnosno čistu „devetku“, sada je odlučeno da joj nije potrebna.

Ostaje da se vidi da li je odluka konačna i da li ima prostora da se promeni do kraja prelaznog roka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter