Izvor: Alo.rs
04.08.2020 u 14:37
0

ODLAŽE RUKAVICE: Kraj savršene karijere

Legendarni španski golman Iker Kasiljas (39) danas je i službeno završio uspešnu fudbalsku karijeru.

Seniorski staž Kasiljas je počeo 1998. godine u Real Madridu C, a poslednji put je branio u aprilu 2019. godine za Porto, jer je 1. maja iste godine doživeo infarkt.

U puni trenažni proces vratio se u julu, ali nije branio na zvaničnim utakmicama, iako je bio u službenom protokolu.

Iz Porta su 18. februara ove godine objavili da Kasiljas završava karijeru, ali slavni golman je to potvrdio tek danas na svom Tviteru.

OVO MORATE ZNATI

ALRMANTNO! RHMZ UPOZORAVA: NEVREME STIŽE! Pogledajte u kojim krajevima će biti najgore

IZ AMSS PORUČUJU: Saobraćaj je umeren dok kamioni čekaju na izlazu do tri sada

ZAPADNI MEDIJI NAJAVLJIVALI NAPAD: Ovako su novinske kuće izveštavale uoči i nakon zločinačke „Oluje“

OVAKVA TRAGEDIJA NIJE DO SADA VIĐENA NA UVCU: Videli smo šest, spasili smo troje, možda ih je bilo još (FOTO)

ZLATIBOR RASPREMA KANCELARIJU U URGENTNOM CENTRU: Lončar menja ministarski kabinet za hiruršku salu

Najveći deo karijere proveo je u Real Madridu, gde je upisao 725 nastupa (drugi je na večnoj listi iza Raula), a od 2015. godine je na golu Porta stajao 156 puta. Za reprezentaciju Španije branio je u 167 utakmica.

U karijeri je osvojio sve što se moglo osvojiti, odnosno ukupno 24 trofeja, od čega pet titula prvaka Španije i tri titule pobednika Lige šampiona, Svetsko prvenstvo i dva Evropska prvenstva sa reprezentacijom Španije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter