Izvor:
24.09.2016 u 20:24
0

OLJA KARLEUŠA ZA HAPPYTV.RS: Ne volim što Nađovi iznose prljav veš u javnost

Podigla se velika prašina kada je Jelena Nađ u jednoj emisiji optužila bivšeg supruga Alberta da ju je maltretirao. Ona je navela da se nekadašnji fudbaler Partizana tako ponašao i za vreme njene trudnoće, te da je pokušao da je siluje pred detetom.

Interesovalo nas je mišljenje pevačice Olje Karleuše koja o celom slučaju ima jasan stav.

Strašan sam protivnik iznošenja prljavog veša u javnost. Ako se nije pisalo o njima dok su bili u braku, onda ne treba ni sada. Jelena tvrdi da je ona u pravu, a Albert da je on. Mi ne možemo da znamo pravu istinu – kiratko je prokomentarisala Karleuša.

Podsetimo, Albert Nađ nije hteo mnogo da komentariše ove optužbe tvrdeći da će uskoro doći vreme kada će se sve saznati.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter