Izvor: Informer
11.01.2024 u 10:13
0

OSTALO MI JE JOŠ GODINU DANA ŽIVOTA: Slavni trener objavio TUŽNE vesti

Slavni fudbalski trener i nekadašnji fudbaler Sven Goran Erikson (75) rastužio je sportski svet.

Čuveni Šveđanin otkrio je da ima rak i da mu je ostalo možda i manje od godinu dana života.

Bivši selektor Engleske uprkos lošim prognozama ne planira da se preda.

LEPE VESTI IZ ŠPANIJE: Gudelj uspešno operisan

– Svima je jasno da imam bolest koja nije dobra. Da, imam rak, ali moram da se borim dok god mogu. Jedan dan sam trčao pet kilometara i onesvestio se. Ispostavilo se da imam rak. U najboljem slučaju ostalo mi je još godinu dana života – rekao je Erikson.

Printscreen-Youtube

On je potom poslao moćnu poruku svima koji se bore sa sličnim problemom.

– Šokirao sam se kada su mi uspostavili dijagnozu. Na sreću, nemam veće bolove. Ovu bolest mogu da usporim, ali ne mogu da me operišu. Bolje je ne razmišljati o tome. Morate da prevarite svoj mozak. Mogao bih da sedim kod kuće, budem jadan i mislim kako nemam sreće, ali moram da vidim pozitivne stvari- dodao je slavni trener.

Erikson je između 2001. i 2006. trenirao takozvanu „zlatnu generaciju“ fudbalera u timu Engleske, uključujući Dejvida Bekama, Stivena Džerarda i Frenka Lamparda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter