Izvor:
25.09.2017 u 02:03
0

PARTIZAN SE KOCKAO: Crno-beli protiv Rada ispustili 2:0, ali u finišu slomili Građevinare!

Fudbaleri Partizana kao gosti su pobedili Rad 4:2 u uzbudljivoj utakmici 11. kola Superlige Srbije.
Šampion Srbije je rutinski došao do ubedljive prednosti u prvih 45 minuta (2:0), ali su "građevinari" u uvodu drugog poluvremena golovima u razmaku od pet minuta stigli do izjednačenja, međutim, crno-beli su u finišu slomili otpor "građevinara" i zabeležili pobedu.

Strelci za crno-bele su bili Ožegović u 15. minutu, Milan Mitrović u 28. minutu, Đorđe Jovanović u 79. minutu i Tavamba u 88. minutu, dok su u redovima građevinara golove postigli Zonjić u 48. i Vujačić u 54. minutu.

Partizan je ovom pobedom na tabeli preskočio Vojvodinu, koja je ranije danas poražena od Crvene zvezde, i sa 23 boda zauzima drugo mesto. Šampion ima pet bodova manje od "večitog" rivala.

"Uradili smo najteže u fudbalu, dali dva gola na strani, igrali mirno… A onda smo primili dva gola i ušli u frku. Pobedili jesmo, ali ne smemo da imamo ovakve uspone i padove", rekao je Miroslav Đukić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter