Izvor: Happytv.rs/Novosti.rs
03.11.2023 u 10:16
0

PIKSI U NEVERICI: Srbija protiv Bugarske bez navijača, ali i bez najboljeg igrača

Nisu mogle gore vesti ovog jutra da stignu po Srbiju, koju očekuje 19. novembra odlučujući meč za plasman na Evropsko prvenstvo protiv Bugarske.

Naime, Aleksandar Mitrović se povredio i najverovatnije neće biti na raspolaganju Draganu Stojkoviću, pišu mediji iz Saudijske arabije.

Kako prenosi „Arabfive“ srpski napadač se tokom treninga požalio na bol u kolenu i odsustvoće do daljnjeg.

Srbin neće biti u rotaciji na utakmici Al Hilala protiv Al Fateha koja je na programu u petak, ali još uvek se ne zna zvanično na koliku će pauzu Mitrović dok se ne urade detaljni lekarski pregledi.

SERGEJ JE NAJBOLJI: Srbin igrač meseca u ligi u kojoj su Ronaldo i Nejmar

Navodno, trener Žorž Žesus neće rizikovati sa svojim najbitnijim napadačem, nakon što je klub već ranije ostao bez Nejmara, koji je podvrgnut operaciji.

A za Srbiju još jedan veliki udarac posle vesti da će se igrati pred praznim tribinama u Leskovcu, nakon što je UEFA kaznila naš nacionalni tim zbog izgreda na meču sa Crnom Gorom

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter