Izvor: Happy BSC Portal
01.11.2023 u 21:04
0

ŠOK NA MARAKANI TSC stigao do boda u 91. minutu, Zvezda prosula bodove u nadoknadi

Fudbaleri Crvene zvezde i TSCća remizirali su 1:1 na "Marakani" u okviru odloženog osmog kola Superlige Srbije

Na stadionu „Rajko Mitić“ se igra derbi Superlige Srbije. Branilac titule, Crvena zvezda dočekuje vicešampiona, ekipu TSC-a. Reč je o zaostalom meču 8. kola nacionalnog prvenstva, a počeće u 19 časova.

U duel na beogradskoj „Marakani“ domaćin ulazi posle pobede nad IMT-om, a gost nakon remija sa Novim Pazarom. Inače, oba tima se takmiče i u Ligi šampiona, odnosno Ligi Evrope, pa je ovo svojevrstan evropski duel dva naša.

CRVENA ZVEZDA-TSC (0:0)

Stadion: „Rajko Mitić“

Sudija: Milan Mitić

Sastavi:

Crvena zvezda: Glazer – Điga, Dragović, Rodić – Nedeljković, Hvan, Stamenić, Lučić – Ivanić – Bukari, Olajinka
TSC: Simić – Đorđević, Antonić, Čalušić – Vlalukin, Radin, Kuveljić, Stanić, Petrović- Jovanović, Ćirković

Počelo je drugo poluvreme

94. minut- KRAJ! Crvena zvezda-TSC 1:1

90. minut- GOOOOL! Đakovac! Crveno beli su ispali u odbrni u poslednjoj liniji, Đakovac donosi izejdnačenje TSC-u u nadoknadi.

83. minut- GOOOOOL! Katai! Velika gužva ispred gola TSC-a gde se našao veliki broj igrača, prva lopta poslata je u stativu, odbila se Kataiju, koji je nekako uspeo smestiti u gol. Zvezda vodi u samoj završnici meča.

75. minut- Kvalitetan i konkretan šut Hvanga u okvir gola, koji je golman Simić odbranio. Nakon toga Lučić ponovo šutira u golmana domaćina. Zvezda preti u poslednjih 15 minuta meča.

74. minut – Slobodan udarac za Zvezdu posle duela Radina i Krasoa. Lopta je na 20-ak metara od gola Simića. Nema direktnog šuta, akcija ali nema opasnosti za Simića.

72. minut– Slobodan udarac za Crvenu zvezdu. Loše je centrirao Kraso, uz to u ofsajd. U igru ulazi Aleksandar Katai, izlazi Mirko Ivanić.

70. minut– šut Rodića pravo u golmana Simića.

68. minut– Novi šut daleko oreko gola Mirka Ivanića.

64. minut- Novi šut Zvezde u okvir gola, Bukari u golmana TSC-a.

60. Minut– Sjajna šansa za TSC koju ne realizuje Jovanović, fudbaler TSC-a se otvorio, primio dovbar pas, i ostvario prednost protiv svog čuvara, međutim šutira u spoljni deo mreže.

57. minut – Crveno-beli konstantno opsedaju gol gostiju, izvode 13. korner, ali  fali kvalitetna završnica.

52. minut- Prva prava šansa i najbolja do sada, Mirko Ivanić šalje loptu preko gola.

51. minut- Na centaršut Hvanga Crvena zvezda je imala praktično još jedan zicer tik ispred gola, Olajinka loptu šalje preko.

49. minut-Prva prilika u drugom poluvremenu za Crvenu zvezdu, Mirko Ivanić je šutirao iz slobodnog udarca međutim samo u živi zid.

47. minut- Kraj prvog poluvremena na „Marakani“ 0-0

45.minut– Glavni arbitar je produžio prvo poluvreme sa dodatnih dva minuta.

41. minut- Konstantno se igra ispred gola gostiju, Zvezda ne može da uputi kvalitetan šut u okvir gola.

31. minut- Sjajna kontra koju je povukao brzi Bukari, namestio je loptu mladom Lučiću, te je ovaj ostao sam ispred golmana TSC-a. Lučić šutira preko gola.

27. minut – Vlalukin centrira, po desnoj strani ulazi Jovanović. Glazer brani na gol liniji. Mnogo sreće za domaćina.

26. minut– Najopasnija šansa na meču u režiji TSC-a, Vlalukin je na centaršut saigrača ušao u pet metara od gola, uputio loptu u gol ali na mestu je bio Omri Glazer tačno ispred Vlalukina. Loptu je poslao golman Zvezde u korner.

22. minut– Igra se uglavnom ispred gola TSC-a, Zvezda napada ali bez završnice. Crveno-beli su izveli pet kornera.

15. minut- Slabiji šut u okvir gola Milana Rodića desnom nogom, siguran Simić.

11. minut- Prva šansa za goste, Kuveljić je zapretio iz daljine, međutim siguran je Omri Glazer.

10. minut- Inicijativa i posed u prvih 10 minuta na sztrani Crvene zvezde.

7. minut- Već treći udarac iz ugla za domaćine, drugi u istom napadu, nakon kojeg je Mirko Ivanić uputio daleki i jak šut koji je golman Simić morao da izbaci u korner.

2. minut– Prva šansa na meču za Crvenu zvezdu, udarac ka golu gostiju uputio je Hvang, ali pravo u golmana TSC-a.

Crvena zvezda ekspresno našla zamenu za trenera Dejana Stankovića: Evo ko je novi šef stručnog štaba crveno-belih!
crvenazvezdafk

19:04– Počela je utkmica na stadionu „Rajko Mitić“

18:59– U Zvezdi su na klupi ostali Kraso, Ndiaje, Mijatović, Mijailović, Mitrović…

18:41- Žarko Lazetić uoči duela sa Crvenom zvezdom: Nismo presrećni zbog momenta u kome se utakmica igra i rado bi je pomerili, ali prilagođavamo se. Praktično smo imali jedan dan za pripremu meča koji se u idealnim uslovima sprema deset dana. Tako je kako je i pokušaćemo da sa što manje detalja opteretimo igrače i da im damo samo osnovne informacije i da budemo što više svoji.

18:27– Barak Bahar pred duel sa TSC-om: Pripremamo se kao i za svaki naredni meč, pa su nam samim tim sve utakmice podjednako važne. Spremamo se identično za susrete u domaćem prvenstvu i Ligi šampiona. Upoznati smo sa kvalitetom ekipe TSC, radi se o dobrom timu, fleksibilnom, koji igra u Ligi Evrope i u svom rosteru ima kvalitetne igrače. Bićemo spremni za sutrašnji okršaj.

18:24– Tim Baraka Bahara se nalazi u nizu od četiri uzastopne pobede i izašao je iz rezultatske krize, sa druge strane, Topolčani imaju četiri meča za redom u domaćoj ligi bez upisane pobede.

18:08- Dobro veče i dobrorošli na uživo prenos utakmice odloženog osmog kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i TSC-a. Sva dešavanja sa stadiona „Rajko Mitić“ pratite na našem „lajv blogu“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter