Izvor: Kurir
22.04.2024 u 14:41
0

ŠTA SE DEŠAVA SA PARTIZANOM?! Kao da Zvezda igra sa nekim prosečnim klubom, a ne sa najvećim rivalom..

Još se nisu slegli utisci od prvenstvenog derbija koji nam je pored sada već standardnih prepucavanja van terena doneo i jako dobru igru, pregršt prilika i pet golova što je u prethodnih nekoliko godina bila misaona imenica.

U susret novom „večitom“ derbiju koji je na programuu sredu u Kupu kao po običaju kladionice su dale kvote kojima su jasno poručili šta misle i ko je favorit da se domogne finala najmasovnijeg takmičenja u Srbiji.

Kao što se moglo i očekivati Crvena zvezda je favorit u odnosu na Partizan, ali može se reći da se bukmejkeri ponovo ponizili Partizan, jer je ogromna razlika između kvota na crveno i crno-bele.

Naime, kvota da će izabranici Vlada Milojevića pobediti iznosi 1,62, na remi 4, dok je na pobedu kluba iz Humske čak 5.

Ovo je izvesno poboljšanje kada se uporedi sa utakmicom u prvenstvu, jer je u subotu kvota na izabranike Igora Duljaja bila čak 7. Kao da Zvezda igra sa nekim prosečnim timom, a ne sa najvećim rivalom.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter