Izvor: Kurir
22.04.2024 u 13:57
0

CRNO – BELI SE OGLASILI: Zbog onoga što se desilo na proteklom derbiju, ovo smo uradili…

Fudbalski klub Partizan zvanično je saopštio da neće održati konferenciju pred meč protiv Zvezde:

– Usled dešavanja na proteklom derbiju, FK Partizan neće održati redovnu konfrenciju za medije pred polufinalnu utakmicu Kupa Srbije. U vezi sa svim budućim odlukama Kluba bićete blagovremeno obavešten – saopštili su crno-beli.

Ovo je potpuno neobično i nije se do sada dešavalo pred važne utakmice u srpskom fudbalu.

Što se tiče samog odigravanja meča, kako Kurir saznaje fudbalski klub Partizan dolazi na megdan Crvenoj zvezdu u meču polufinala Kupa Srbije.

NAĐ NAKON DERBIJA: Teren nikad ne napuštam, uprava odlučuje o Kupu

Crno-beli su u saopštenju posle 173. večitog derbija naveli mogućnost da ne dođu na megdan u Kupu, ali to se neće dogoditi.

E, sad… Postoji mogućnost da uprkos dolasku na meč usledi određena vrsta bojkota. Šanse za to su male, ali u Humskoj se pričalo o tome da igrači izbacuju loptu u aut, da se postigne autgol, pa čak i da se na teren pošalju omladinci.

To će verovatno sve ostati na pričama i crno-beli će kompletni na megdan večitom rivalu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter