Izvor: HAPPBSC/TELEGRAF
22.04.2024 u 16:58
0

EPILOG SASTANKA U PARTIZANU: Igrači da odluče da li će da igraju derbi u Kupu Srbije

U toku današnjeg dana, najkasnije sutra biće definitivno poznato da li će tim iz Humske u sredu istrčati na teren

Sastanak između nekolicine prvotimaca i čelnika Partizana, o kome je Telegraf pisao. a koji je trebalo da odagna dilemu da li će tim iz Humske biti učesnik predstojećeg polufinala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde  nije doneo krajnje rešenje u datom trenutku, ali će tokom dana krajnji epilog ipak biti poznat.

On će zavisiti upravo od samih fudbalera crno-belih, koji bi trebalo da održe međusobni sastanak i donesu definitivnu odluku.

Duljaj ističe da se u ovom trenutku ništa ne zna i da će do sutra definitivno znati hoće li igrati.

– Jedino što se u ovom trenutku zna jeste da se ništa ne zna. Verujte mi da je to jedina istina. Trebalo je juče da imamo trening, ali sam igračima dao slobodno. Bili su iscrpljeni, bili su pod utiskom i nisam želeo da ih dodatno opterećujem. Važno mi je bilo da se odmore. Danas smo imali trening, normalno smo ga odradili i to je to. O temi hoćemo li igrati Kup ili nećeno nisam hteo da pričam. Videću igrače i večeras i sutra ćemo imati trening, pa ću tada znati nešto više – kaže Duljaj za Informer.

On ističe da nema nameru da utiče na stav svojih igrača, jer su to odrasli muškarci koji misle svojom glavom i krvare za Partizan.

Iako je klub pre nekoliko sati objavio informaciju o prodaji ulaznica, da se nešto ozbiljnije u Humskoj „kuva“ nagovestila je činjenica da je ista ta PR služba naprasno otkazala uobičajenu konferenciju za medije.

Jer, naprosto nije se došlo do konačnog rešenja, pošto igrači, nezadovoljni arbitražom Pavla Ilića u minula dva večita derbija, smatraju da nemaju dovoljnu zaštitu i da samim tim nema mnogo svrhe igrati utakmicu u takvim okolnostima.

Uvidevši tvrdokorni stav grupe momaka, koja ima apsolutnu podršku navijača da se ne pojavi na derbiju, a koja je sastanku pristustvovala zajedno sa trenerom Igorom Duljajem, bez obzira na pravilnik o sankcionisanju FSS, čelnici kluba su odluku prepustili upravo fudbalerima.

Oni će danas, najkasnije sutra izneti konačni stav da li će uopšte biti akteri derbija u Kupu Srbije ili nam sledi nova bura…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter