Izvor: Happy BSC Portal/Kurir.rs
04.11.2023 u 12:30
0

ZLATAN IMA VEĆE SRCE OD TELA: Kada je došao rekao mi je: „Sedi tu, dok god sam ja ovde štitiću te“

U dokumentarcu "Bojan Krkić, iza osmeha", ovaj bivši fudbaler je govorio o raznim stvarima.

Dokumentarni film za glavnu temu ima mentalno zdravlje, a Krkić se, između ostalog, prisetio važnog trenutka iz rane faze karijere.

Ispričao je kako je na njega uticao Zlatan Ibrahimović.

– Ibra ima mnogo veće srce od svog tela, uveravam vas u to. Sećam se trenutka kad je tek stigao u Barselonu. Bili smo u svlačionici, on je bio udaljen od mene. Pozvao me je i kako sam mu se približavao video sam da postaje sve veći i veći – rekao je Krkić i dodao:

Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

 

– Naterao me da sednem do njega i rekao: „Ne brini. Dok god sam ovde, štitiću te“. I mislio je to ozbiljno. Puno mi je to pomoglo. Ibra je ogromna medijska figura i jedan od najboljih napadača u istoriji fudbala, ali je i osoba izuzetne osetljivosti što je pokazao u svlačionici Barselone u toj jednoj sezoni.

Bojan Krkić je u ranoj fazi karijere proglašen Mesijevim naslednikom, ali potencijal nikada nije ispunio.

PIKSI U NEVERICI: Srbija protiv Bugarske bez navijača, ali i bez najboljeg igrača

Nakon odlaska iz Barselone promenio je veliki broj klubova, igrao je u Seriji A, Bundes ligi i Premijer ligi, a nakon epizode u MLS karijeru je završio kao fudbaler japanskog Visel Kobea u trenutku kada je imao 32 godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter