Izvor: TELEGRAF
04.11.2023 u 17:20
0

PROMENA PLANA: Evo zašto Katai neće igrati protiv Radnika

Ovaj meč ima izuzetno veliki značaj za crveno-bele, koji žele da se vrate na pobednički kolosek i pruže dibru partiju, nakon nešto lošijih izdanja u porethodnim mečevima

Fudbaleri Crvene zvezde od 18.00 dočekuju Radnik iz Surdulice, u okviru 14. kola Superlige Srbije.

Ovaj meč ima izuzetno veliki značaj za crveno-bele, koji žele da se vrate na pobednički kolosek i pruže dibru partiju, nakon nešto lošijih izdanja u porethodnim mečevima.

ZLATAN IMA VEĆE SRCE OD TELA: Kada je došao rekao mi je: „Sedi tu, dok god sam ja ovde štitiću te“

Koliko je ovaj meč bitan za Zvezdu, govori i činjenica da je Barak Bahar u prvu postavu za ovaj meč uvrstio tri napadača, uz izuzetno ofanzivan tim.

Ipak, u protokolu za meč neće biti jednog imena, a to je Aleksandar Katai.

Iako je bilo planirano da se popularni „Magiko“ nađe na terenu, Katai ipak neće igrati, a kako se nezvanično saznaje, razlog za to je stomačni virus, koji muči iskusnog fudbalera od juče.

Katai će tako propustiti priliku da pomogne svojim saigračima, ali nema sumnje da će u narednim utakmicama biti spreman.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter