Izvor: Alo.rs
20.12.2022 u 15:35
0

PIKSIJEV SPISAK IGRAČA: Evo ko su nova imena za turneju po Americi

Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće 25. januara 2023. godine prijateljsku utakmicu sa odabranom selekcijom Amerike u Los Anđelesu.

„SINIŠA, OSTAVIO SI NEIZBRISIV TRAG U SVETU FUDBALA“: Piksi se oprostio od Siniše Mihajlovića! (FOTO)

Biće to dobra prilika da selektor Dragan Stojković Piksi šansu ukaže nekim novim igračima. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pošto utakmica između SAD i Srbije nije u zvaničnom terminu FIFA, klubovi nisu u obavezi da puste igrače na okupljanje. Baš iz tog razloga srpski selektor Dragan Stojković odlučio je da šansu ukaže fudbalerima iz domaćeg prvenstva i pojedinim iskusnim igračima.

Golman Đorđe Petrović iz Nju Inglanda koji brani u američkoj MLS ligi biće na golu Srbije. Iz Čukaričkog je pozvan Vladimir Lučić, fudbaler Crvene zvezde na pozajmici u klubu sa Banovog brda. Iz Voždovca pozvani su Miloš Pantović, Borisav Burmaz, Filip Damjanović, Marko Mijailović i Marko Ivezić. 

Na turneji po Americi niški Radnički predstavljaće golman Dragan Rosić i napadač Nikola Štulić. Iz Vojvodine na spisku selektora Dragana Stojkovića nalaze se Mirko Topić, Veljko Simić i Nikola Čumić.

Nezvanično, iz Crvene zvezde na spisku bi mogli da se nađu Strahinja Eraković, Stefan Mitrović, Nikola Vasiljević, Marko Gobeljić i Srđan Mijailović, iz Partizana Slobodan Urošević, Svetozar Marković, Nemanja Jović, Andrija Pavlović… Problem može da predstavlja činjenica što će „večiti“ u to vreme biti na pripremama u Turskoj, pred početak prolećnog dela Superlige. Iz američke MLS lige reprezentaciji bi trebalo da se pridruže Dejan Joveljić (Los Anđeles Galaksi) i Ranko Veselinović (Vankuver). 

U narednim danima trebalo bi da bude poznat spisak ostatka putnika za prijateljsku utakmicu u Americi. Prema ranijim najavama Srbija bi 29. januara trebalo da igra i protiv Meksika, u gradu Adams u Koloradu.

Kvalifikacije za EP 2024. u Nemačkoj Srbija će početi 24. marta protiv Litvanije u Beogradu, dok tri dana kasnije Orlovi gostuju Crnoj Gori u Podgorici. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter