Izvor: Happy BSC Portal/Novosti.rs
13.12.2023 u 19:15
0

PODRŠKA CRVENO BELIMA: Predsednik Vučić sa sinom Vukanom bodri Zvezdu protiv Sitija (VIDEO)

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, stigao je na ''Marakanu'' sa svojim sinom Vukanom kako bi pružio podršku Crvenoj zvezdi u duelu sa Mančester sitijem.

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u poslednjem kolu „G“ grupe Mančester siti na stadionu Rajko Mitić, a duel prati i Aleksandar Vučić sa svojim sinom Vukanom.

Predsednik Srbije i Khaldoon Al.Mubarak sastali su se danas pred meč, a Aleksandar Vučić ugostio je predsednika Mančester sitija i danas na stadionu Rajko Mitić, gde zajedno prate meč srpskog šampiona i šampiona Engleske i Evrope. Zajedno sa njima nalazi se i Vladimir Orlić.

ZAMALO DA ZAIGRA NA MARAKANI: Trener Sitija mogao da obuče dres crveno belih

Podsetimo, nakon današnjeg sastanka Vučić se oglasio na instagram nalogu.

– O svemu smo danas razgovarali, a ja sam po svaku cenu izbegavao temu fudbalske utakmice između Crvene zvezde i Mančester sitija. Rekao sam Haldunu da se nadam da će sledeće godine da dođe u Beograd, ali bez Mančester sitija. Bilo bi dobro da oni na žrebu dobiju neke druge timove! – napisao je Vučić na svom Instagram nalogu „buducnostsrbijeav“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter