Izvor:
24.04.2019 u 20:57
0

POVREĐEN FUDBALER: Sergej Milenković-Savić doživeo je povredu kolena i u suzama je iznet sa terena!

Fudbaler Lacija i reprezentativac Srbije Sergej Milinković – Savić doživeo je povredu kolena i u suzama je iznet sa terena u revanšu polufinala Kupa Italije protiv Milana.

To se desilo u 15. minutu, nakon čega je ostao da leži na terenu… Bio je reprezentativac Srbije u suzama jer nije mogao da nastavi meč, a posle detaljnijih pregleda biće poznato koliko će morati da odsustvuje.

Da podsetimo, Lacio na "San Siru" juri plasman u finale Kupa Italije, a to će morati da učini bez jednog od najboljih fudbalera. U prvom meču u Rimu na meču istih rivala nije bilo golova.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter