Izvor: Kurir.rs
21.06.2020 u 18:52
0

POZAJMICA KOJA ĆE IZAZVATI BURU: Roma blizu dogovora sa Junajtedom o Smolingu

Fudbalski klub Roma blizu je dogovora sa Mančester junajtedom o novoj pozajmici Krisa Smolinga, preneli su italijanski mediji.

Fudbalski klub Roma blizu je dogovora sa Mančester junajtedom o novoj pozajmici Krisa Smolinga, preneli su danas italijanski mediji.

Kako se navodi, radi se o novoj pozajmici uz obavezu otkupa ugovora na kraju sezone 2020/2021 za 17 ili 18 miliona evra. To bi efektivno bila kupovina 30-godišnjeg fudbalera, ali uz plaćanje raspodeljeno na dve godine.

OVO MORATE ZNATI

IZ PUTEVA SRBIJE UPOZORAVAJU: Desna traka u tunelu Pržojna Padina zatvorena za saobraćaj

POVRATAK RADANOVA U REDOVE CRVENO-BELIH: Raduje se saradnji sa Obradovićem

AMFILOHIJE UKAZAO NA ONO ŠTO ĐUKANOVIĆ SVAKODNEVNO DOZVOLJAVA: „Prosto, to je neverovatna priča“

POKUŠAJ ŠVERCA: Slovenačka policija pronašla 22 migranta u kamionima sa srpskim tablicama

DIREKTOR INSTITUTA ZA JAVNO ZDRAVLJE VOJVODINE OBJASNIO: Zašto je tiho prokužavanje dobra stvar i ko NIPOŠTO NE SME da se zarazi

Smoling je prošle godine došao na pozajmicu u Romu i ona ističe na kraju sezone. Engleski fudbaler se dobro snašao u Seriji A i želi da ostane u italijanskom fudbalu.

Mančester je prvo tražio 25 miliona evra, ali čini se da je Roma uspela da spusti cenu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter