Izvor: Kurir.rs
21.06.2020 u 19:32
0

UHVAĆENI NA VEČERI: Mister, pobedite Juventus za nas

Fudbaler Lacija Sergej Milinković Savić i trener Bolonje Siniša Mihajlović večerali su zajedno pre nekoliko dana, pišu italijanski mediji.

Naime, prema njihvim izvorima srpski reprezentativac je u šalu zamolio sunarodnika da njegova ekipa pobedi Juventus i tako pomognu Laciju da izbije na prvo mesto Serije A.

Ostaje enigma šta mu je na to rekao Siniša Mihajlović, koji je inače jedan deo svoja karijere upravo proveo u redovima nebesko-plavih iz Rima. Čak je sa njima uspeo da osvoji i Skudeto. Mister, sve uradi da zaustaviš Juventus. Mnogo bi nam to značilo – poručio je Sergej Siniši, prenose italijanski mediji.

IZBORNI DAN U SRBIJI

IZBORI UŽIVO NA HAPPYBSC: Izborni dan pratite iz minuta u minut sa nama!

Vučić: Očekujem dobar odziv

NAJNOVIJI PRESEK PODATAKA: Izlaznost do 17 sati je 37 %

PREDSEDNICA GRADSKE IZBORNE KOMISIJE MILKA PROTIĆ SAOPŠTILA: U Užicu do 16.00 sati glasalo oko 34 odsto birača

U KRAGUJEVCU DO 16 ČASOVA IZAŠLO OKO 33 ODSTO BIRAČA

POSLEDNJI PODACI: Izlaznost do 18 sati 41,1 odsto

U slučaju današnje pobede Bolonje nad velikom rivalom na svom stadionu, to bi omogućilo Laciju da izbije na prvo mesto, a ekipa Siniše Mihajlovića uključila bi se u trku za Ligu Evrope. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter