Izvor:
24.11.2016 u 17:53
0

RASTANAK: Centarfor Zvezde broji dane do odlaska, dvoumi se između Tede i Šangaja!

Izvesno je da od produženja ugovora nema ništa, ali i da Portugalac Ugo Vieira ne ide u pravcu potpisa predugovora sa drugim klubom ove zime i odlaska na leto bez obeštećenja.

I njegov imperativ je da se preseli sredinu gde bi odmah igrao, uz bolje finansijske uslove nego u Beogradu. A to je u njegovom slučaju Kina.

Odlazak u Aziju je realnost, trenutno je jedino neizvesno da li će Vieira da postane adut Tijenđin Tede ili Šangaja SIPG. Postoji interesovanje oba kluba, članova elitne lige Kine sa različitim ambicijama.

Na klupama Tede i Šangaja su portugalski stručnjaci Žaime Pašeko i Andre Viljaš-Boaš, Ugovi kvaliteti su im odlično poznati i u dobrim su poslovnim odnosima sa njegovim menadžerom.

Cena po kojoj bi došli do pojačanja u napadu im je pristupačna i u zimskim danima će se obavljati ozbiljni pregovori.

Bila je pre godinu dana veća vrednost Uga Vieire na fudbalskom tržištu. Kad se imaju u vidu učinak u ovoj sezoni i činjenica da je u situaciji da potpiše predugovor sa drugim klubom, očekuje se da ponuda za obeštećenje bude oko milion evra.

Na najpoznatijem specijalizovanom sajtu za transfere igrača, Vieira je procenjen na tri miliona evra.

Sportski žurnal
Foto: IvicaVeselinov

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter