Izvor: Arenasport.com
12.05.2023 u 16:47
0

REKONSTRUKCIJA STADIONA ČUKARIČKOG, a dotle će sve mečeve igrati u Loznici

Čukarički je jedan od najboljih primera nezavisnog i uspešnog poslovanja u srpskom fudbalu, ali jedan od retkih domaćih klubova u privatnom vlasništvu ne zadovoljava se postignutim. "Brđani" i njihov gazda Dragan Obradović imaju velike ideje i konkretne planove kako da ih realizuju, ovog puta infrastrukturne prirode, pa su u najavi nemala ulaganja u fudbalski hram na Banovom brdu.

Sportski direktor kandidata za osvajanje drugog mesta na kraju tekuće Mozzart Bet lige i kvalifikacije za Ligu šampiona, Vladimir Matijašević, otkrio je „Informeru“ delić onoga što će uskoro dešavati u pomenutom delu Beograda.

„Pripremamo veliku rekonstrukciju. Još uvek ne mogu da vam dam mnogo informacija, sve će biti poznato u narednih mesec dana, ali najvažnije je da se papirologija već priprema. Uskoro ćemo znati kako bi trebalo da izgleda stadion, ali jedno je sigurno – biće moderan, sa hibridnom travom i na vrhunskom nivou“, najavio je jedan od čelnika Čukaričkog, tokom čije su karijere van terena crno-beli ostvarili neke od najvećih rezultata u svojoj istoriji.

Poslednjih godina sve redovniji učesnik kvalifikacija za UEFA takmičenja sada ima priliku da ode i korak dalje, ukoliko dobije bitku za poziciju najbližu novom (starom) prvaku Crvenoj zvezdi, jer naša liga ovog leta ima (po) jednog sigurnog direktnog aktera Lige šampiona i učesnika kvalifikacija. Bez obzira na to da li će u borbu za elitno takmičenje ili Ligu Evrope, „brđani“ će zbog predviđenih radova sledeće sezone dočekivati rivale na novom stadionu u Loznici. Ne samo na evropskim već i na domaćim mečevima. U međuvremenu ga čeka polufinale Kupa Srbije sa Vojvodinom, 17. maja u Novom Sadu.

ZVEZDIN IGRAČ ZAVRŠAVA KARIJERU: Pamtiće se njegov mandat

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter