Izvor: Telegraf
28.07.2021 u 21:02
0

SAD SE LAKŠE DIŠE: Zvezda-Kairat 1:0

Fudbaleri Crvene zvezde  igraju na Marakani  protiv kazahstanskog Kairata revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli imaju gol zaostatka iz prvog meča (1:2, ne važi gol u gostima), a zbog vređanja Zlatana Ibrahimovića na meču sa Milanom biće lišeni i pomoći najvernijih navijča. Utakmici će moći da prisustuvuju samo deca do 14 godina.

VAŽNO:

(UŽIVO) VUČIĆ SE OBRAĆA IZ SKOPLJA: Mini Šengen dobija novo ime, predsednik najavio potpisivanje tri važna sporazuma!

ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA !Uvodi se treća doza

PRONAĐENI RODITELJI NAPUŠTENOG DEČAKA! Majka prijavila nestanak policiji u vidno alkoholisanom stanju!

TABAKOVIĆ SE OGLASILA: Rast deviznih rezervi nastavljen i u ovoj godini!

Evo i sastava timova za koje su se opredelili treneri Dejan Stanković i Kiril Keker.

Trener crveno-belih napravio je čak četiri promene u odnosu na meč u Kazahstanu prošle nedelje, a najveće iznenađenje je Marko Gobeljić na desnom beku umesto povređenog Milana Gajića.

Interesantno je da u redovima Kairata nema najboljeg pojedinca iz prve utakmice Hozea Kantea, koji se nalazi na klupi za rezerve, a posle nagađanja da je zaražen korona virusom.

15. minut – Nije se gostujući kolektiv zbunio nakon primljenog gola, krenuli su u jedan prilično neprijatan napad koji je završen Borjanovom intervencijom. Liše toga, Zvezda ima kontrolu na susretom i prilično dobro izgleda na terenu.

9. minut – GOOOOOOOOOOOOOL! ZVEZDA VODI! Aleksandar Katai je strelac vodećeg pogotka! Zvezdin maestro je dobio loptu na nekih 18 metara od gola sa leve strane, krenuo je uz nekoliko kontakata sa loptom ka unutrašnjosti, a onda raspalio u suprotini ugao gde golman Kairata Ustamenko nije mogao da reaguje. Lopta u malu mrežu pored stative. Sada se lakše diše!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter