Izvor: Alo.rs
25.07.2023 u 15:40
1

SEDMO POJAČANJE U HUMSKOJ Kalulu Partizanov tri godine

Aldo Kalulu stavio je potpis na ugovor sa Partizanom

Kalulu je u sezoni 2021/2022 nastupao za francuski Sošo, gde je odigrao 38 utakmica i postigao 6 golova uz 3 asistencije. Igra na sve tri pozicije u napadu, a u Partizanu ga vide kao igarča koji će pokrivati poziciju iza napadača.

PARTIZAN SAZNAO RIVALA U KVALIFIKACIJAMA: Protivnika dobila i Vojvodina

Fudbalom počeo da se bavi u Fonsu i Lionu gde je prošao mlađe selekcije, a u martu ove godine je debitovao za nacionalni tim Francuske.

Sa Partizanom je potpisao ugovor na tri godine, saopštio je klub.

Pre Kalulua, u Humsku su ovog leta stigli Aleksandar Jovanović, Nikola Antić, Aleksandar Šćekić, Nemanja Nikolić, Frank Kanute, i Gzander Severina, dok se čeka se ozvaničenje Mateuša Saldanje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SEDMO POJAČANJE U HUMSKOJ Kalulu Partizanov tri godine”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter