Izvor: kurir
21.05.2020 u 16:56
0

SLAVNI PAR IZNENADIO SVE: Georgina rekla da voli da ga mazi i uradila nešto POTPUNO NEOČEKIVANO (FOTO, VIDEO)

Fudbaler Juventusa, Portugalac Krustijano Ronaldo na treninzima se pojavio sa potpuno novim imidžom.

A za to je kriva, a ko bi drugi, njegova lepotica Georgina Rodrigez! Po mnogima najbolji fudbaler današnjice dane izolacije proveo je u Marbelji, a u Italiju se vratio više nego spreman za akciju. A za svečanu priliku spremna je i nova frizura, pravo malo umetničko delo zanosne Georgine.



Posebna poslastica je način na koji je do frizure došlo, odnosno poza u kojoj su se Kristijano i Georgina našli. Uz fotografiju koju je podelila na društevnim mrežama, a u kojoj joj dragi drži glavu među nogama, Georgina je ostavila zanimljiv komentar.



 Volim da mazim svoju ljubav. Danas sam vežbala pravljenje kompletnih pletenica. Ovaj model znao je kako da ostane miran – napisala je Rodrigezova i podigla veliku prašinu zbog provokatvine fotografije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter