Izvor: Telegraf
12.12.2021 u 13:00
0

SNEG NAPRAVIO HAOS: Otkazani svi današnji mečevi Superlige, Partizanovo gostovanje u Milanovcu pomereno za utorak

Superligaši nisu uspeli da se izbore sa belim pokrivačem.

Sneg je napravio kolaps širom Srbije. Najviše ga je napadalo širom planina gde je samo tokom noći i jutra palo oko 50 centimetara, dok su se istovremeno „zabelela“ i područja centralne i jugozapadne Srbije gde trenutno ima između 5 i 15 centimetara pokrivača.

Ranije danas potvrđeno je da se otkazuje meč između Mladosti iz Lučana i Napretka iz Kruševca koji je bio planiran za 14.00 časova,, a ubrzo je stigla potvrda da ni preostala dva današnja duela između Vojvodine i Spartaka iz Subotice, odnosno Novog Pazara i Voždovca, neće biti odigrani.

Snežne padavine uslovile su da i beogradski crno-beli menjaju planove, pa je potvrđeno da je ekipa Partizana otkazala put zbog očajnih vremenskih uslova. Umesto u ponedeljak, utakmica će najverovatnije biti odigrana u utorak, ako to vremenski uslovi budu dopustili, pošto je sneg najavljen do kraja današnjeg dana, kao i tokom sutrašnjeg.

Podsetimo, meč je prvobitno bio zakazan za sutra od 15.45 časova na stadionu u Gornjem Milanovcu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter