Izvor: Telegraf
18.01.2022 u 13:04
0

SUDIJA NAPRAVIO VELIKU GREŠKU NA ŠTETU MILANA: Plakao posle meča, Ibra ga tešio (VIDEO)

Italijanski sudija Marko Sera napravio je protekle večeri veliku grešku u nadoknadi vremena meča između Milana i Specije, kada je svirao faul nad Rebićem, umesto da pusti prednost i prizna gol koji je postigao Mesijas. Kasnije su rosoneri taj meč izgubili, a sudiji je greška veoma teško pala.

Kako prenosi italijanski list “Korijera dela Sera“ sudija je nakon meča bio u tolikom šoku da je čak i plakao u svlačionici. Fudbaleri Milana, iako oštećeni za tri boda, pokazali su pravu stranu fudbala i oprostili grešku sudiji, a Zlatan Ibrahimović je sa još nekoliko saigrača čak pokušavao da uteši sudiju.

Italijanska asocijacija sudija je uputila izvinjenje Milanu, a arbitra Seru verovatno čeka duga pauza zbog direktnog uticanja na krajnji ishod rezultata. Marko Sera je gotovo početnik u elitnom rangu takmičenja, pošto mu je meč između Milana i Specije bio tek 11. u karijeri, a peti u tekućoj sezoni.

Sigurno je da će milanski klub mnogo da žali za ovom greškoma arbitra, pošto bi golom Mesijasa rosoneri verovatno došli i do pobede, što bi ih vratilo na vodeću poziciju na tabeli.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter