Izvor: Kurir.rs
23.07.2020 u 12:49
0

SUROVA ISTINA CRNO-BELOG ASA: Nećemo biti šampioni ako samo pobeđujemo Crvenu zvezdu!

Fudbaler Partizana Birbas Natho otvorio je dušu i progovorio o planovima crno-belog tima u narednoj sezoni, ali i nekim drugim stvarima. 

„Kada igrate u velikom klubu poput Partizana želite da se borite za pehare. Naš prvi cilj za narednu sezonu je da budemo prvaci. Nadam se da možemo do titule. Neće biti lako, ali verujem u fudbalere. Ako budemo igrali kao što znamo – bićemo prvi“, rekao je Natho.

PROČITAJTE I OVO…

VUČIĆ DANAS U BANJALUCI: Pomoć Republici Srpskoj 2,7 miliona evra!

VODIČ KROZ NOVE MERE POMOĆI: Ko ima pravo na deo minimalca, a ko na stopiranje rata KREDITA?

PRAVO LETNJE VREME: Ponegde moguća kratkotrajna kiša!

Zbog radova deo potrošača na Paliluli danas bez vode!

„Ne smeju utakmice da se dele na velike i male. Morate da naučite da pobeđujete 1:0, najčešće tako se osvaja titula. Osetio sam da prošle sezone 1:0 u velikom broju slučajeva nije dovoljno, zato smo jurili da damo još koji gol. Fudbal je takav da morate da naučite da pobeđujete 1:0, neki put prihvatite 0:0 kao dobar rezultat. Nećemo postati šampioni ako dobijamo samo Zvezdu. Poenta je da skupljamo bodove na ‘malim’ utakmicama“, dodaje Natho, čiji je gol odlučio pobednika u susretu Partizana i Zvezde u polufinalu Kupa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter