Izvor:
23.08.2019 u 18:38
0

TUMBAKOVIĆ NIJE POZVAO NIJEDNOG IGRAČA CRNO-BELIH: „Da je u Partizanu postojao igrač koji zavređuje pažnju sigurno bi bio na spisku!“

Selektor reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković je objasnio zašto na njegovom spisku nema nijednog igrača Partizana.

On je objavio imena igrača na koje računa za predstojeće utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Portugala i Luksemburga.

Iako je Tumbaković proveo veliki deo karijere u Partizanu i u delu javnosti je percipiran kao "Partizanov trener", na njegovom prvom selektorskom spisku nije bilo nijednog igrača kluba iz Humske 1.

– Ovaj spisak je deo moje profesionalne odgovornosti i objektivnosti. Sav moj trenerski vek je bio usmeren u tom pravcu. Tako sam se ponašao i ovoga puta. Da je u Partizanu postojao igrač koji zavređuje pažnju, sigurno bi bio na spisku i biće, da li iz Partizana ili nekog drugog kluba naše lige. Moj cilj je da odgovorim zahtevu i odgovornosti pozicije selektora – istakao je Tumbaković.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter