Izvor: Informer.rs
26.06.2023 u 10:26
0

TURCI DAJU MILIONE SRBINU! Otkriveno koliko bi Jović zarađivao u Galati!

Srpski napadač Luka Jović bi ovog leta mogao da napusti Fiorentinu i preseli se u Istanbul. Galatasaraj želi srpskog napadača, a poznato je i koliko bi zarađivao.

Kako pišu mediji, klub iz Istanbula je poslao ponudu od osam miliona evra obeštećenja za transfer, dok bi Luka Jović imao platu od devet miliona evra za tri godine – tri miliiona po sezoni.

PEH ZA SITI Jedan od najboljih igrača „građana“ propušta početak naredne sezone

Italijani i dalje vagaju, s obzirom na to da polovina obeštećenja ide Real Madridu, što je dogovoreno prošlog leta kada je Luka prelazio iz Španije, pa bi dobili samo četiri miliona evra.

„Ljubičasti“ prošlog leta nisu platili Real Madridu ni evra za nekadašnjeg napadača Crvene zvezde, ali su se obavezali da plaćaju polovinu zarade koja iznosi između 5.000.000 i 6.000.000 evra, te daproslede deo novca od naredne prodaje.

S druge strane, Jović je navodno rad da napusti Italiju i karijeru nastavi u Galatasaraju, on bi nasledio Maura Ikardija, koji će ovog leta napustiti klub. Turci igraju na kartu dobrih odnosa sa menadžerom Faljijem Ramadanijem, što nije zanemarljivo u čitavom poslu. Čeka se samo da čelnici Fiorentine donesu konačnu odluku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter