Izvor:
07.03.2018 u 23:37
0

UBEDLJIVA POBEDA: Fudbaleri Partizana savladali su Rad sa rezultatom (3:1)!

Fudbaleri Partizana ubedljivo su pobedili ekipu Rada u meču vanrednog 26. kola rezultatom 3:0.

Crno-beli su zabeležili prvu pobedu u Humskoj još od 22. oktobra 2017. godine!

Strelci za pobednički tim bili su Zoran Tošić u 17. minutu, Saša Zdjelar u 70. i Leandre Tavamba u 87. minutu, dok je jedini pogodak za goste postigao Vladimir Volkov u 40. minutu iz penala.

Iako su crno-beli od starta zapretili i bili mnogo bolji na terenu od protivnika, posle prvih 45 minuta igre bilo je izjednačeno 1:1.

Ekipa Miroslava Đukića stvarala je dosta šansi, ali ih nisu uspešno realizovali.

Poveli su u 17. minutu golom Zorana Tošića iz slobodnog udarca, da bi izjednačenje 'Građevinarima' doneo Volkov u 40. minutu.

Bojan Ostojić je oborio Lutovca u šesnaestercu, a precizan s bele tačke bio je bivši fudbaler Partizana.

U nastavku meča, crno-beli su nastavili pritisak, ali je golman Rada Nemanja Stevanović, bivši čuvar mreže crno-belih, bio odličan na golu.

Ipak, crno-beli su potvrdili dominaciju i u poslednjih deset minuta igre došli do pobede. Golom Saše Zdjelara ponovo su došli do vođstva u 70. minutu, da bi konačan rezultat postavio Tavamba u 87. minutu.

Izvor: B92
Foto: instagram/partizanbelgrade

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter