Izvor: Novosti.rs
23.06.2023 u 21:36
0

UEFA BEZ TRUNKE MILOSTI! Klub izbačen iz evropskih takmičenja zbog onoga što je uradio pre deset godina!

Evropska fudbalska unija (UEFA) saopštila je danas da je izbacila Osasunu iz Lige konferencija, u kojoj je španski klub trebalo da počne da nastupa od plej-of runde.

Klub iz Pamplone je vest potvrdio na zvaničnom sajtu i objasnio da je kazna izrečena zbog umešanosti kluba u nameštanje utakmica u sezoni 2013/2014. U Osasuni smatraju da je kazna prestroga i neopravdana i najavljuju žalbu na ovu odluku.

Ukoliko ta žalba bude odbijena, a gotovo je sigurno da hoće, tvrde španski mediji, tu državu će u plej-ofu Lige konferencija predstavljati Atletik Bilbao, koji je bio osmi u prethodnom šampionatu, mesto ispod Osasune.

PARTIZAN PRODAO RIKARDA! Crno-beli ostali bez najboljeg strelca!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter