Izvor: Novosti.rs
24.06.2023 u 14:55
0

ZVEZDA NA „TURBO POGON“: Podatak na kome bi zavideo i Kilijan Mbape

Fudbalski klub Crvena zvezda kao jedan od prioriteta ovog leta najavio je "ubrzanje" tima, a već prva testiranja na Zlatiboru pokazala su da će novi trener Barak Bahar imati na raspolaganju grupu izuzetno brzih igrača.

Na jučerašnjem treningu čak petorica Zvezdinih klinaca trčali su preko 35 kilometara na sat – Nikola i Jovan Mituljikić, Stefan Mitrović, Jegor Prucev i Kosta Nedeljković.

UEFA BEZ TRUNKE MILOSTI! Klub izbačen iz evropskih takmičenja zbog onoga što je uradio pre deset godina!

Još kada se ekipi priključe Osman Bukari i Piter Olanjinka i ukoliko se realizuje transfer Emanuela Late Lata, izvesno je da će crveno-beli u tom segmentu biti konkurentni u Ligi šampiona.

Poređenja radi Kilijan Mbape je na pojedinim utakmicama uspeo je da „dostigne“ brzinu od 38 kilometara na sat, a minule sezone u Ligi šampiona rekorderi su fudbaleri Čelsija i Barselone Mihailo Mudrik i Usman Dembele (36,6 km/h) i napadač Milana Rafael Leao (36,5 km/h).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter