Izvor: Informer.rs
23.06.2023 u 21:32
0

PARTIZAN PRODAO RIKARDA! Crno-beli ostali bez najboljeg strelca!

Iskusni napadač Rikardo Gomeš (31) preseliće se u Katar, a klub iz Humske će na ime ovog transfera zaraditi 1.500.000 evra.

Spekulisalo se poslednjih dana da najbolji strelac Partizana ima primamljive ponude iz bogatih zemalja, a sada je i definitivno poznato gde će nastaviti karijeru. Centarfor sa Zelenortskih Ostrva po drugi put napušta crno-bele, a njegova nova destinacija biće domaćin poslednjeg Svetskog prvenstva – Katar.

PARTIZAN KRENUO U AKCIJU! Iz Humske poslali ZVANIČNU PONUDU: Šta će grobari reći na OVAJ TRANSFER?!

Ime novog Rikardovog kluba držaće se u tajnosti do sutra, kad bi trebali da se završe još neki detalji i poslednje formalnosti oko dokumentacije. Ono što je sigurno, kakosu mediji najavili pre nekoliko dana i najavio, Gomeš se seli na Bliski istok, a crno-beli će na ime obeštećenja inkasirati 1.500.000 evra, iako je njegova trenutna tržišna vrednost oko 5.000.000.

Da se ovako nešto moglo i naslutiti videlo se po izjavama samog Afrikanca, ali i generalnog direktora „parnog valjka“ Miloša Vazure tokom prvog okupljanja i početka priprema za novu sezonu.

– Rikardova želja je da ostane, ali nekada ne možemo novčano da se borimo i pariramo zemljama kao što su Katar ili Saudijska Arabija, koje daju milionske plate igračima – rekao je Vazura.

Iskusni golgeter je već igrao u arapskih zemljama, kada je branio boje Al Šarže iz Dubaija i Itihad Kalife. Tokom svog drugog mandata u Humskoj odigrao je 102 utakmice, dao 66 golova i upisao 15 asistencija. Oborio je i mnogobrojne rekorde, ali ostaje upisano da nije osvojio nijedan trofej.

Ono što je sigurno, posle odlaska jednog od najboljih igrača i prvog strelca tima očekuje se da će rukovodstvo Partizana što pre reagovati i dovesti kvalitetno pojačanje u napadu, koje bi moglo adekvatno da zameni Rikarda. Spekuliše se da bi to mogli da budu povratnici, pre svih, Uroš Đurđević ili Stevan Jovetić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter