Izvor: BSC HAPPY/KURIR
21.11.2023 u 09:25
1

UŽASNE PRETNJE ALBANSKIH NAVIJAČA! Zapalili zastavu Srbije uz jezivu poruku „ČEKAMO VAS“

Srbija se plasirala na Evropsko prvenstvo prvi put kao samostalna država i prvi put još od 2000. godine. Na Euru će se naći i Albanija, a navijači ove reprezentacije zapalili su zastavu Srbije i poslali jezive pretnje našem Savezu i narodu.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se kako Albanci pale zastavu, a u opisu stoji poruka „Čekamo vas„. Takođe, označen je zvaničan profil Fudbalskog saveza Srbije, tako da su pretnje još jezivije.

EVO KOLIKO SU KARTE ZA EVROPSKO PRVENSTVO: Na utakmicu Srbije možete već za 30 evra

Skandal se desio na Skenderbegovom trgu u Tirani i zgrozio je čitavu planetu. Hoće li neko odgovarati pre nego što pretnje postanu još ozbiljnije, ostaje da se vidi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UŽASNE PRETNJE ALBANSKIH NAVIJAČA! Zapalili zastavu Srbije uz jezivu poruku „ČEKAMO VAS“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter