Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
20.11.2023 u 18:48
0

EVO KOLIKO SU KARTE ZA EVROPSKO PRVENSTVO: Na utakmicu Srbije možete već za 30 evra

U finalu je najjeftinija ulaznica vredna 95 evra.

Fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se juče na Evropsko prvenstvo koje se naredne godine održava u Nemačkoj remijem sa selekcijom Bugarske (2:2), a još čekamo protivnike koje ćemo dobiti početkom decembra na žrebu.

Naravno, mnoge naše navijače, pre svega u dijaspori, odnosno u Nemačkoj, zanima koliko koštaju ulaznice za utakmice predstojećeg EURA. Očekuje se da Orlovi imaju sasvim korektnu podršku sa tribina.

Najjeftinije ulaznice za grupnu fazu koštaju 30 evra, a one najskuplje idu do 200 evra. Naravno, u zavisnosti od toga gde se nalaze sedišta, kreće se raspon cena ulaznica.

TRENER CRVENE ZVEZDE POSLAO EMOTIVNU PORUKA: „Molim vas, vratite ih kući“ (VIDEO)

U osmini finala, ako do tamo uopšte i prođemo, ulaznice ćete moći da nabavite već od 50 evra po komadu, pa sve do 600 evra koliko su najskuplje.

U četvrtfinalu one najjeftinije vrede 60 evra, u polufinalu 80, a za finale je potrebno da izdvojite minimalno 95 evra. Videćemo da li će u Nemačkoj važiti „jagma“ za ulaznice, ali treba očekivati da svi zainteresovani lako dođu do svog parčeta papira.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter