Izvor: Telegraf
20.11.2023 u 14:05
1

TRENER CRVENE ZVEZDE POSLAO EMOTIVNU PORUKA: „Molim vas, vratite ih kući“ (VIDEO)

Barak Bahar je tokom reprezentativne pauze koja je još uvek u toku prvi put otišao u svoju domovinu otkako je rat počeo

Trener Crvene zvezde Barak Bahar obratio se javnosti putem Instagrama i tom prilikom uputio apel za oslobađanje izraelskih talaca.

U pitanju su deca koja su kidnapovana tokom napada Hamasa i koja još uvek nisu puštena kući.

NOVAK NEĆE ODMAH DOĆI U MALAGU: Poznato kada se Đoković pridružuje reprezentaciji Srbije

– Na dan terorističkog napada na Izrael, više od 30-oro dece je kidnapovano u Gazi, koje Hamas drži u zarobljeništvu već pet nedelja. U ime kidnapovane dece, molim vas – oslobodite ih, vratite sve taoce kući. Odmah – poručio je Bahar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barak Bachar (@barakbachar)

Inače, Bahar je tokom ove reprezentativne pauze prvi put otišao u domovinu otkako je rat počeo, a u međuvremenu je generalni direktor sprskog šampiona Zvezdan Terzić poručio da je trener siguran kada je u pitanju posao.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “TRENER CRVENE ZVEZDE POSLAO EMOTIVNU PORUKA: „Molim vas, vratite ih kući“ (VIDEO)”

  1. jednom cionista uvek cionista, nije mi jasno sto su mu dozvolili da sa zvezdinim amblemom trazi nesto sto ne bi trebalo da se desi, neka ga oteraju ako mu se ratuje nek ide u cioniste pa i on ubija decu posto su samo cionisticka deca a palestinska obicna stvar. sramota za sport.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter