Izvor:
25.03.2019 u 21:48
0

UŽIVO HAPPYTV.RS : Portugal – Srbija poluvreme 1:1! Tadić odličan, Ronaldo napustio utakmicu, Danilo izjednačio rezultat! Napred „Orlovi“!

Reprezentacija Srbije startuje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. gostovanjem Portugalu na lisabonskom “La Lužu”.

TOK MEČA:

45+2. minut – JOŠ JEDAN ŠANSA ZA SRBIJU! Tadić je napravio dar-mar, proturio loptu kroz noge Danilu, na kraju je šutirao Lazović, a od svega "orlovi" su dobili samo korner.

44. minut – VELIKA ŠANSA ZA SRBIJU! Radonjić je centrirao sa levog krila, Mitrović je želeo da reaguje glavom, ali ga je Dijaz udario, lopta se odbila do Tadića, koji je sa šest metara, doduše ometan, šutirao preko gola.

42. minut – 1:1 – DANILO! Spektakularan gol! Pucao je sa 20 metara, lopta se od prečke odbila u mrežu.

41. minut – Portugalci imaju veći posed lopte, u procentima 57-43.

35. minut – Posle greške Mitrovića na sredini terena, lopte se dokopao Vilijam Karvaljo i šutirao preko gola.

35. minut – Portugalci traže penal posle pada Bernarda Silve, ali uzalud, Ljajić je startovao na loptu, što je sudija video i Šimon Marčinjak.

34. minut – Još jedna sjajna lopta Tadića, ali je Mladenović bio malo sporiji od Ruija Patrisija.

31. minut – ŠOK NA LA LUŽU! RONALDO JE NAPUSTIO IGRU! Kristijano se povredio, zamenio ga je Pici.

29. minut – Ronaldo se požalio na povredu, ukazuje mu se pomoć pored terena.

23. minut – Ponovo velika gužva pred srpskim golom, ali opet Dmitrović siguran.

23. minut – Tadić je izbacio Radonjića, ali je golman Rui Patrisio bio zamalo brži.

22. minut – Ponovo Ronaldo pravi pometnju pred našim golom. Primio je loptu pored Milenkovića, ali nije uspeo da proigra saigrače.

21. minut – Gaćinović zbog povrede ne može da nastavi meč, zamenio ga je Radonjić.

18. minut – Dobra akcija "orlova", Lazović je probio po desnom krilu i poslao loptu pred gol, ali nije bilo nikog od naših igrača.

15. minut – JOŠ JEDNA VELIKA ŠANSA ZA PORTUGAL! Rafa Silva je bio sam na sedam, osam metara, ali je njegov šut odbranio Dmitrović.

12. minut – Portugalci su sve ofanzivniji, Ronaldo pokušava iz svih pozicija.

9. minut – Šut Ronalda sa skoro 30 metara, sjajna intervencija Dmitrovića.

7. minut – 0:1 – GOOOLLL – TADIĆ IZ PENALA!

6. minut – PENAL ZA SRBIJU! Tadić je prebacio odbranu Portugala, Gaćinović je izašao sam pred Ruija Patrisija, koji se zakucao u njega, pa je Šimon Marčinjak pokazao na belu tačku.

4. minut – VELIKA ŠANSA ZA PORTUGAL! Rukavina je nespretno intervenisao, lopta je došla u peterac, smušeni su bili i Milenković i Spajić, a Vilijam Karvaljo je šutirao zamalo pored gola.

1. minut – Utakmica je počela.

20:43 – Tribine nisu ispunjene… Ima oko 45.000 gledalaca

SASTAVI:

Selektor Srbije Mladen Krstajić odlučio je da na klupi ostavi Sergeja Milinković-Savića, a mesto na sredini terena poverio je Mijatu Gaćinoviću.

PORTUGAL: Rui Patrisio – Žoao Kanselo, Pepe, Ruben Dijaz, Rafael Gereiro – Vilijam Karvaljo, Danilo, Rafa Silva – Ronaldo, Dijego Souza, Bernardo Silva.

SRBIJA: Dmitrović – Rukavina, Milenković, Spajić, Mladenović – Maksimović, Gaćinović – Lazović, Tadić, Ljajić – Mitrović.

Izvor: Kurir
Foto: printscreen/eontv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter