Izvor: Alo.rs
18.08.2020 u 07:38
0

VLASNIK ROME IMA VELIKE PLANOVE: Sad je i zvanično prodata, cena je ogromna

Amerikanca je nasledio Amerikanac.

Džejms Palota je bivši, Dan Fredkin je novi predsednik Rome. Korporacija Fredkin je kupila 86 odsto osnovnog kapitala kluba za 600 miliona evra i ima velike planove sa klubom iz glavnog grada Italije.

OVO MORATE ZNATI

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NEZGODA KOD TERAZIJSKOG TUNELA!

TUGUJE SRPSKI SPORT: Preminula legenda Jugoslavije!

TUGA! Srpski sport zavijen u crno!

MOSKVA: Ruski biznismen koga Amerikanci traže zbog špijunaže izručen je Rusiji

Den Fredkin ima 54 godine, predsednik je holding grupe od desetak kompanija, sa sedištem u Hjustonu. Njegovo bogatstvo se procenjuje na četiri milijarde dolara, prema magazinu Forbs. Roma je zauzela peto mesto u prvenstvu i moraće da se zadovolji učešćem u Ligi Evrope, ali novi vlasnik je spreman da odmah uloži 200 miliona evra u pojačanja, sve sa ciljem da se klub sledeće godine vrati u Ligu šampiona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter