Izvor:
18.10.2017 u 03:04
0

ZVANIČNO: Marakana je rasprodata, 52.000 navijača će napraviti pakao Arsenalu!

Zvanično – Arsenal dolazi pred pun stadion "Rajko Mitić".

Crvena zvezda je saopštila da je u utorak prodata i poslednja ulaznica pred duel 3. kola Lige Evrope sa slavnim premijerligašem.

Svaka od 52.000 karata pronašla je svog vlasnika i karata više nema u prodaji, poručuju iz Ljutice Bogdana.

"Ovim putem sve navijače koji nisu uspeli da dođu do ulaznice molimo za razumevanje, te da u sredu i u četvrtak, na dan utakmice, ne dolaze na blagajne i u klupske prostorije kako se ne bi stvarale bespotrebne gužve. Još jednom podsećamo sve navijače koji planiraju dolazak sa decom da moraju imati karte i za decu. S obzirom na to da se radi o utakmici visokog rizika i da će tribine biti krcate, niko ko nema kartu neće moći da uđe na stadion. Takođe, apelujemo na sve posetioce da ne stoje na stepeništu jer će klub u tom slučaju snositi sankcije od strane UEFA," naglasio je klub u svom saopštenju.

Zvezda i Arsenal se sastaju u četvrtak od 19 časova.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter