Izvor:
19.10.2018 u 16:34
0

ZVEZDA VRATILA KARTE LIVERPULU: A iznenađenje je šta će engleski klub uraditi sa njima!

Zvezdin protivnik u narednom meču Lige šampiona, Liverpul potvrdio je da će karte koje je trebalo da pripadnu navijačima crveno-belih u njihovom međusobnom duelu podeliti svojim navijačima koji imaju između 17 i 21 godinu.

– Činjenica je da gostujućih navijača neće biti i to je jedinstvena prilika za mlade navijače da na Enfildu gledaju neku utakmicu Lige šampiona. Neki od njih će verovatno i prvi put biti u toj situaciji – saopštili su iz Liverpula.

Utakmica trećeg kola Lige šampiona između fudbalera Liverpula i Crvene zvezde igra se sledeće srede od 21.00 čas na Enfildu.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/DraganMocevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter