Izvor: Kurir
15.03.2024 u 08:07
0

HITNO OGLAŠAVANJE PARTIZANA! KLJUČNI IGRAČ odlazi u AMERIKU – ovo mnogo brine sve navijače FOTO

Košarkaši Partizana poraženi su od Barselone u 29. kolu Evrolige rezultatom 94:76 (29:24, 22:24, 23:20, 20:8), a po završetku meča usledili su novi problemi za crno-bele. Jedan od ključnih igrača, Zek Ledej, nije se vratio za Beograd sa ekipom.

Ledej je zbog privatnih problema otputovao za Ameriku, a podatak koji posebno može da zabrine navijače je taj da se ne zna kada će se vratiti i možda propusti ključne evroligaške mečeve.

Partizan se usred noći oglasio saopštenjem u kom se navodi:

– Zek Ledej dobio dozvolu da otputuje za Ameriku! Nakon večerašnje utakmice protiv Barselone, krilni centar crno-belih, Zek Ledej je iz porodičnih razloga otputovao za Ameriku. Zek je na put krenuo uz prethodnu dozvolu Kluba da nakon večerašnjeg meča iz Barselone produži ka svojoj domovini. Porodici Ledej i Zeku, KK Partizan želi sve najbolje!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter