Izvor: SK
10.12.2023 u 21:45
0

IZVINJENJE NAVIJAČIMA : Najskuplji Zvezdin igrač se izvinio što nije ranije dao gol

In-Beom Hvang je golom u 88. minutu stavio tačku na pobedu Crvene zvezde protiv Mladosti iz Lučana. Bio je to prvenac najskupljeg pojačanja u istoriji kluba, a reprezentativac Južne Koreje ne krije da je očekivao da zatrese mrežu dosta ranije.

Hvang je na Instagram profil postavio snimak efektnog gola, uz poruku navijačima Crvene zvezde koja jasno oslikava da mu je potpuno jasno koliko su uz dosadašnjem delu sezone bila veća očekivanja i od njega i cele ekipe.

Navijači, izvinite zbog mog kasnog debitantskog gola. Ali, zaista sam srećan što sam pomogao timu da osvoji tri boda. Hvala što ste me podržavali otkako sam došao u klub, nadam se da je ovo prvi od mnogih golova“, napisao je Hvang, prema podacima specijalizovanog sata Transfermarkt plaćen Olimpijakosu 5,5 miliona evra.

VESTI IZ RUSIJE: Lazetić stigao u Soči, imao i šta da vidi

Nisu Hvangu golovi glavni zadatak, ali činjenica je da ih je češće postizao u prethodnim klubovima, Za Olimpijakos je, leta 2022, bio strelac čim je došao i pomogao je da se izbori plasman u Ligu Evrope preko Apolona.

Hvang je pružio najkvalitetnije igre od vezista Crvene zvezde ove sezone, ali primetno je i da je uklapanje išlo sporije i zbog konstantnog Baharovog traženja idealnog tima. Imao je Korejac i nesreću da pogodi stativu umesto mreže u Bernu, kad se sve sabere mogao je u Ligi šampiona da ima bolje defanzivne reakcije.

Za Crvenu zvezdu bi bilo dobro da Hvang ne napusti klub posle jedne sezone, a bolje igre očekuje se kad prođe kompletan pripremni period. Na Marakanu je stigao tek sredinom septembra i ušao u seriju utakmica bez bazičnih treninga.

Preduslov da Hvang ostane u Crvenoj zvezdi i naredne sezone je da se osvoji titula i postoji šansa da se dođe ponovo do velikog prihoda učešćem u Ligi šampiona, a kako bi odbrana titule postala potpuno realna misija potrebno je da se pobedi 20. decembra u večitom derbiju na stadionu Partizana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter