Izvor: BSC happy portal
20.06.2023 u 10:26
0

JOKIĆEV KUM EKSKLUZIVNO ZA BSC HAPPY PORTAL OTKRIVA INTIMU: „Gledao sam ga dok je odrastao, svake godine idemo zajedno na Taru“ (FOTO)

Njihovo prijateljstvo je neraskidivo, te su odnos rešili da podignu na viši nivo - KUM NIJE DUGME!

Ekipa „BSC Happy portala“ provela je nekoliko dana u rodnom gradu našeg najboljeg košarkaša Nikole Jokića i nenadmašive NBA zvezde, a Somborci su sa nama podelili nesvakidašnje uzbuđenje i ponos koji je vrhunski sportista utkao u srca svakog sugrađanina. Nakon Nikolinog oca koji nam je ekskluzivno otkrio detalje tradcionalnih konjičkih trka na Staparskom putu, razgovorali smo i sa košarkaškim trenerom KK „Džoker“ i Jokićevim kumom – Nebojšom Vagićem. 

JOKIĆEV OTAC EKSKLUZIVNO ZA „BSC HAPPY PORTAL“ PRED SOMBORSKE TRKE: „Nikola će biti u štali, treba da pakuje, zagreva, izvodi konje“ (FOTO/VIDEO)

Nasmejan, entuzijastičan i pun elana, dočarao je sve ono što do sada nismo uspeli da saznamo o životu čuvenog Somborca. Za početak razgovora, istakao je da njihovo poznanstvo datira još od malih nogu.

 

  • Upoznali smo se preko njegove braće, igrali smo zajedno košarku, gledao sam ga dok je odrastao. Nikola dok je u Somboru pored druženja i brige o svojim konjima, uživa u rekreativnim aktivnostima, igranje tenisa, plivanja na bazenu, pecanja, odlazi si često na vikendicu. Nas dvojica volimo da spremamo hranu u našoj domaćoj radinosti, veoma mu znači da bude okružen ljudima koje voli. Pored nas se oseća komforno isključivo na taj način. Ne voli nikakve turbulentne situacije. Obožava u slobodno vreme da ide na splavaranje, svake godine idemo zajedno na Taru. Prirodu obožava, da li kod nas na Duvanu, reka Tara ili su to planine. To su te aktivnosti koje ne preskače, ništa spektakularno. Ukratko – dobra hrana, dobri ljudi, konji – u dahu je ispričao Vagić, a potom je otkrio i zbog čega je Nikola toliko vezan za svoj rodni grad.
BSC Happy portal
  • Za Sombor ga najviše vežu ljudi koji su ostali u tom gradu, način života. Iako dobar deo godine provodi u Americi – gde se iživi, to mu dosadi, pa voli da bude i u Somboru. Ovde je specifičan život, sve je veoma usporeno, njemu to odgovara, prijatno mu je, ima mnogo zelenila, dobra mu je hrana, majku je tu. Roditelji ga posećuju u Americi, ali je su u ovom gradu na svojoj teritoriji. U Somboru smo na domaćem terenu. Retko kada se upušta u te avanture – da tablu Sombora vidi s druge strane. Nas dvojica to komentarišemo na taj način, osim ako nije u pitanju neki sportski razlog. Veoma volimo da smo u našem gradu i okolini – vikend naseljima. Uživamo u vremenu provedenom zajedno. 

 

Kad god je u Somboru, Jokić ne propušta priliku da obiđe svoj matički klub KK „Džoker“, gde je stasao u vrsnog sportistu i napravio svoje prve korake.

  • Nikola to sve radi na neki svoj i specifičan način. Dolazi u klub, ali ne želi da se nameće, veoma je stidljiv. Daje savete, kaže mi šta mu se dopada, a šta bi on voleo da vidi, pita da li bih tako nešto mogao da implementiram i da li daje rezultate. Veoma je konkretan, ali nikada ne preteruje, bazira se na detalje. Želi da pomogne, pomogne meni i igračima, naročito u vezi sa napadačkim delovima sistema, jer je izrazito napadački orijentisan. Ne libi se da da savet, voli da bude nenametljiv, diskretan. On je takav kao čovek. Prošle godine je trenirao sa nama, nema veće motivacije za igrače nego da dođete na trening, a trenirate sa najboljim košarkašem sveta. Igrači su uzbuđeni, to im je najveći motiv. Taj potez pozdravljam – objašnjava Nebojša veoma koncizno.

Iako je od tradcionalnih konjičkih trka prošlo dva dana, i dalje je to jedna od glavnih tematika među sugrađanima, a Nikolin kum otkriva prve impresije nakon susreta.

  • Čuli smo se odmah posle konjičkih trka, svakodnevno smo u kontaktu. I dalje je pomalo umoran od tog džet-lega, promene vremenskih zona, imao je kontinuirano sistem nespavanja oko parade i letova. Bio je veoma uzbuđen kada je stigao, noćima se budio, bio je raštimovan. Još dan, dva, pa će se to vratiti u normalu. Zadovoljan je trkama, veoma mu je drago da je bilo mnogo posetilaca, srećan je kada vidi da je sve proteklo u najboljem redu. Lepo smo se proveli, uvek se tamo okupimo, damo podršku, iako nismo svi konjari. Hipodrom je lepo napravljen, sve je pokriveno, ima hlada. Svake godine bude fenomenalno – rekao je ekipi „BSC Happy portala“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter