Izvor: Sportalo.rs
18.03.2024 u 17:54
0

„KAO STARI MUNGOS“: Gardijan se obrušio na Novaka! Objavili su NEMILOSTRDAN tekst, gde je kraj njihovoj MRŽNJI?

Kako vreme prolazi, sve više je "nevernih Toma" koji sumnjaju da Novak Đoković može da se vrati na elitnu scenu svetskog tenisa i da bude ozbiljna konkurencija mlađoj generaciji. 

oPosebno je pažnju privukao jedan tekst britanskog „Gardijana“, koji je naslovljen: „Može li Đoković još uvek da nađe ratničku energiju i da se bori sa novom generacijom u tenisu?“. 

 

Nastavlja se na sledeći način:

– Setio sam se njegovih reči dok sam gledao šokantan poraz Đokovića od 123. igrača sveta Luke Nardija. Onda sam gledao duel Janika Sinera i Karlosa Alkaraza, pa Španca kako osvaja titulu protiv Danila Medvedeva. Tada sam se zapitao koliko dugo još Novak može da priziva tu ratničku energiju i da osvaja više grend slemova svake godine. Nije to bio samo verovatno najgori poraz u njegovoj karijeri na velikom turniru, već treći u 11 mečeva u 2024. godini. Imao je samo dva vinera i dve neiznuđene greške u tom trećem setu, Luka je imao 16 vinera i četiri greške.

Autor je primetio još nešto:

 

Đoković je na Indijan Velsu priznao da se kraj karijere bliži:

– Neki će sigurno spomenuti i da je Novak osvojio tri grend slema prošle godine i Završni masters, kao i da je 2018. godine izgubio od Tara Danijela u Indijan Velsu i onda se vratio i osvojio slemove i da mu je verovatno to trenutno fokus. Da, sve to je istina, ali Novak u maju puni 37 godina i čak ni on ne može da beži od krštenice zauvek. Vidi se to i po prognozama kladionice gde je Alkaraz favorit na Rolan Garosu, slične kvote su i za Vimbldon. Siner i Karlos poštuju Srbina, ali ga se više ne plaše. Šta god da se dogodi u narednom periodu, ali taj stari mungos će želeti još grend slem trofeja. Zato će Roland Garos i Vimbldon ove sezone biti zanimljiviji nego inače – zaključuje se u tekstu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter