Izvor: Sportalo.rs
18.03.2024 u 18:15
0

OBRADOVIĆ OTKRIO NAJNOVIJE VESTI O LEDEJU: Uoči duela sa Realomi Baskonjom ovo je LOŠA VEST!

Ove nedelje je na programu takozvano duplo kolo u Evroligi, a Partizan će svoje dve utakmice da odigra u "Beogradskoj areni" i to protiv Baskonije u utorak, odnosno Real Madrida u četvrtak. Oba meča će početi od 20 časova i 30 minuta.

Kao i obično, pred duel u elitnom takmičenju je bio održan otvoreni trening na kome su prisustvovali predstavnici medija, a njih je prvo interesovalo šta se dešava sa Zekom Ledejom, kome je pre nekoliko dana preminuo otac.

– U Americi je – odgovorio je trener Željko Obradović i time objasnio da se još uvek ne zna kada će se Amerikanac vratiti u Beograd.

Crno-beli će naredna tri meča odigrati kod kuće:

– Da, evo sad smo u situaciji da naredne tri utakmice igramo kod nas u areni. Nema putovanja, to je dobra stvar. Znamo koliko su te utakmice važne. Još uvek imamo neke šanse da budemo u tih Top 10. Dakle, sad ćemo probati da, u odnosu na ono što imamo, da se pripremimo – rekao je popularni Žoc, pa dodao:

–  Znamo da je to tim koji šutira izvanredno za tri poena. Sem jednog jedinog igrača na poziciji pet, svi ostali su u stanju da šutiraju za tri poena. Da ne pričam o Hauardu koji je na jednoj utakmici šutirao 22 puta za tri poena. Prosečni broj šuteva je preko 30, ponekad ide preko 40. Ključ utakmice sigurno je tome da ne ubacuju u velikom procentu šut za tri poena. I da sprečimo ofanzivne skokove, pre svega njihovih visokih igrača koji su izvanredno aktivni – zaključio je Obradović.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter