Izvor: Tanjug
01.03.2021 u 14:26
0

AKTIVIRANA KLAUZULA! Trinkijeri od Partizana traži 700.000 evra

Italijanski košarkaški trener Andrea Trinkijeri podneo je tužbu Košarkaškom arbitražnom tribunalu (BAT) i od bivšeg kluba Partizana potražuje 700.000 evra.

VESTI KOJE SU OBELEŽILE DAN

MUŠKARAC PREMINUO ISPRED KOVID AMBULANTE! Srušio se pred ulazom, Hitna pomoć nije mogla da mu pomogne

LAJČAK OTKRIO PLANOVE EU: Mi smo tu da pomažemo, ne radi se po principu ultimatuma

LOKACIJE ZA NOVU LUKU BEOGRAD: Nacrt plana biće izložen na javni uvid u trajanju od 30 dana

Portal Možart sport prvi je objavio da je Trinkijeri podneo tužbu protiv Partizana zbog dela neisplaćenih obaveza iz prethodne sezone, a ujedno potražuje i primanja predviđena ugovorom za aktuelnu sezonu, dok Sportski žurnal piše da je dug za porez aktivirao klauzulu.

Kako navodi ovaj list, u ugovoru koji su potpisali Trinkijeri i Partizan, u jednoj od stavki stoji i da se klub iz Humske obavezuje da plati i porez u Italiji, čiji je Trinkijeri državljanin i gde je dužan da plati porez, kao i da će, ukoliko Partizan to ne uradi do određenog roka, biti aktivirna potraživanja iz treće godine ugovora.

Kako se dodaje, Partizan u dogovorenom roku nije platio deo poreza, a samim tim klauzula iz ugovora se automatski aktivirala i crno-beli sada moraju da isplate ceo ugovor Trinkijeriju.

NE PROPUSTITE:

VERNICI DANAS SLAVE SVETE MUČENIKE: Pomolite im se za zdravlje i uspeh

EVO ZBOG KOGA JE ODBIO POLIGRAF! Detalji četvoročasovnog ispitivanja Slaviše Kokeze u prostorijama SBPOK-a!

VEČERAS U ĆIRILICI: Priča smrti koja je obišla svet – JASENOVAC (Happy TV 20.55 časova)

Prema nezvaničnim informacijama Možart Sporta, Trinkijeri preko BAT-a zahteva da mu Partizan isplati oko 700.000 evra neto, uz zaračunavanje određene zatezne kamate na godišnjem nivou, ukoliko bude novih kašnjenja, sve dok se ne isplati celokupna suma.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter