Izvor: Tanjug
21.09.2022 u 12:38
0

BODIROGA IMA VELIKE PLANOVE NAKON UKAZANOG POVERENJA: „Došlo je vreme da Evroligu podignemo na viši nivo!“

Novi predsednik Evrolige – Dejan Bodiroga izjavio je da će pokušati da ovu organizaciju podigne na viši nivo, saopšteno je danas.

Bivši srpski košarkaš Dejan Bodiroga zvanično je imenovan za predsednika i direktora Evrolige!

Bodiroga se obratio Udruženju igrača Evrolige (ELPA) prvi put posle izbora za prvog čoveka Evrolige.

„Posle 22 godine došlo je vreme da Evroligu odvedemo na novi nivo. Ovo je novi početak, a ELPA je osnov evolucije našeg takmičenja. Igrači su zvezde ovog sporta, mi ćemo nastaviti da radimo na tome da budu što je moguće prepoznatljiviji i zastupljeniji – na terenu i van njega. Želimo vam mnogo zdravlja i uspešnu sezonu“, izjavio je Bodiroga, preneo je zvanični sajt Evrolige.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHON

Generalna skupština ELPA je odlučila da Kajl Hajns, Adam Hanga i Nikola Kalinić budu ponovo izabrani za potpredsednike ELPA. Predsednik ELPA-e je Tornike Šengelija, a njegovi potpredsednici Ðiđi Datome i Džejson Grejndžer, koji ostaje u Upravnom odboru kao predstavnik igrača Evrokupa.

Nova sezona u Evroligi počinje šestog oktobra.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter