Izvor:
06.10.2016 u 19:54
0

CENTAR KAKVOG NIKO NEMA: Pogledajte kako pogađa tojke ko od šale

Da nije političar Milorad Dodik bi verovatno napravio uspešnu košarkašku karijeru.

Dobro je poznato da je on strastveni ljubitelj košarke, ali da je nekada nosio dres jednog srpskog kluba, to je bilo pravo iznenađenje koje je otkrio portal JužniBanat. Magičnom igrom pod koševima, u sezoni 1995/96. u Opovu u Vojvodini, u klubu koji nosi naziv Polet, bavio se Milorad Dodik. Logično pitanje koje se nameće je: kako se obreo u istom?

Naime, njegova firma je zakupila poslovni prostor koji je služio kao pogon za izradu nameštaja. Kao veliki ljubitelj košarke, Dodik se obratio lokalnom klubu želeći da ga sponzoriše, a kada su mu isti ponudili opciju i da sam nosi dres kluba, Dodik je prihvatio. Odigrao je tu sezonu.

O poziciji na kojoj je igrao, ne treba puno razmišljati. Pogađate, bio je stameni centar. Polet je te godine stigao do plejofa regionalne lige ali su izgubili u finalu. Ubrzo nakon toga Dodik je počeo da se bavi politikom i nije više dolazio u Opovo.

Blic

Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter