Izvor:
05.08.2017 u 15:54
0

Čović otkrio zašto Zvezda nije htela da pobeđuje Partizan sa 50 razlike i koga će još crveno-beli dovesti ovog leta!

Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda, odgovarao je na pitanja navijača putem Sportskog žurnala i tom prilikom se dotakao velikog broja aktuelnih tema.

Jedna od njih je svakako i prelazni rok, odnosno pojačanja koja su preko potrebna crveno-belima.

Crvena zvezda mora da bude realna. Kada to kažem, mislim da mora da se ponaša u skladu sa mogućnostima grada i zemlje iz koje dolazi. Nažalost, mi ne možemo da se utrkujemo sa klubovima koji imaju budžete preko 20 miliona evra, što ne znači da se nećemo truditi da ih pobeđujemo – rekao je Čović i dodao:

Kvalitetan igrač za Zvezdu košta od 350 do 400.000 dolara. Ali ono što očekujem od naših navijača, koji su nam uvek bili šesti i sedmi igrač, jeste da imaju strpljenja. Doveli smo kvalitetna pojačanja. Biće potrebno vreme da se uigraju. Crvena zvezda nema mogućnost da uđe u prevelike ugovore.

Kada smo kod pojačanja, Čović je odgovorio i na spekulacije da u tim dolaze Gagić, Ročesti i Pulen.

Gagić nije u našim planovima. Plan je da dovedemo još dvojicu ili trojicu igrača. Ročesti ne dolazi, a za drugoga se ne zna.

Jedno od pitanja bilo je i zašto Zvezda nije pobeđivala partizan 50 razlike kada je bila u mogućnosti.

– Mi nemamo taj stepen motivacije koji je bio prisutan kod večitog rivala ranijih godina. Važno je da pobedimo svaku važnu utakmicu. A ponekada, sportskom rivalu treba dopustiti da pobedi i neku nebitnu utakmicu – jasan je bio Čović.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter